dilluns, 21 d’octubre del 2013

Castanyada

Benvolgudes famílies ;
Ens complau informar-vos que per la propera setmana hem organitzat moltes activitats amb motiu de la “Castanyada “que a continuació us detallarem. Així que vingueu amb moltes ganes de pasar-ho be i molt descansats que tenim molta feina!

Divendres 25 d’ octubre: Tenim que portar un fruit de la tardor(castanyes, mangranes, mandarines…) que despres manipularem i tastarem !!!
Dilluns 28 d’octubre: Taller de plàstica. Farem una  manualitat relacionada amb Halloween !!
Dimarts 29 d’octubre: Taller de cuina. Però adivineu que es lo que elaborarem?? Doncs farem panellets molt bons!! però que tindreu que tastar per donar-nos la vostra opinió!!
Dimecres 30 d’octubre: Anem a buscar castanyes!! Anirem al parc de la Fontsanta amb un cistellet i agafarem moltes castanyes. Pels nens mes petitons que no puguin venir al parc faran la mateixa activitat  però en el centre. Però tambe tindran que buscar molt per trovar-ne!!
Dijous 31 d’ octubre: Hem aconseguit que Maria la Castanyera ens faci un raconet en la seva ajustada agenda i ens vingui a visitar al nostre centre i ens explicarà un conte i cantarem cançons.




Moltes gràcies per la vostra col.laboració i feliç castanyada!!